PLAN Nijverdal

PLAN Nijverdal is een Restaurant gelegen aan Holterweg 105 in Nijverdal.

Meer informatie over PLAN Nijverdal in Nijverdal

Wij zijn PLAN, een bevlogen boutique club voor inspanning en ontspanning. Bij ons kun je genieten van sporten, ontspannen, eten & drinken, ontmoeten, vergaderen en (net)werken. Onze club is gelegen aan de rand van Nationaal Park "De Sallandse Heuvelrug" en wij streven ernaar om van een bezoek een beleving te maken en van een moment een herinnering. Onze ambitie is om favoriet te zijn en te blijven bij onze gasten door geluksmomenten te creëren, klein of groot. Wij bieden 5 servicebeloftes aan en ons team staat klaar om je te verwelkomen. Naast sporten beschikken wij ook over een eigen restaurant waar iedereen welkom is om culinair te genieten. Kom zelf ervaren hoe verrassend veelzijdig en full service PLAN is.

Wil je weten wat PLAN Nijverdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PLAN Nijverdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PLAN Nijverdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PLAN Nijverdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar PLAN Nijverdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PLAN Nijverdal

Bezoekers bekeken ook