Snackbar 't Rooie Dorp

Snackbar 't Rooie Dorp is een Restaurant gelegen aan Duivecatelaan 2 in Nijverdal.

Meer informatie over Snackbar 't Rooie Dorp in Nijverdal

Cafetaria de Boomcate is al meer dan 25 jaar een begrip in Nijverdal en omstreken. Ze bieden ruimte aan 20 personen in hun zitgedeelte voor lunch, diner of een snelle hap. Daarnaast bieden ze ook cateringdiensten aan voor bijvoorbeeld familiebarbecues of bedrijfsfeesten. Er is wel een fout gemaakt in de tekst waarin staat dat ze alleen alcoholische dranken verkopen tot 20:00 uur. Ze bieden namelijk helemaal geen alcoholische dranken aan. Ze bieden verschillende producten aan, zoals cateringbuffetten, vers belegde broodjes, barbecues en arrangementen. Ze hebben ook vacatures openstaan en zijn actief op sociale media, zoals Facebook. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Bestellingen kunnen alleen telefonisch worden geplaatst.

Wil je weten wat Snackbar 't Rooie Dorp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackbar 't Rooie Dorp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackbar 't Rooie Dorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackbar 't Rooie Dorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Snackbar 't Rooie Dorp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackbar ’t Rooie Dorp

Bezoekers bekeken ook