FCV de Lochsprinters

FCV de Lochsprinters is een Sportcomplex gelegen aan Beethovenlaan 81 in Nijverdal.

Meer informatie over FCV de Lochsprinters in Nijverdal

FCV de Lochsprinters is een fietscrossclub uit Nijverdal, opgericht in 1983. Ze hebben een fietscrossbaan in de wijk Groot Lochter, die altijd openbaar toegankelijk was. Echter, deze baan is niet langer openbaar toegankelijk. Op de website van de club kunnen bezoekers wedstrijdverslagen, tussenstanden, foto's en filmpjes vinden van de fietscrosswedstrijden. Het bestuur verandert regelmatig om de crossbaan uitdagend te houden. Verder is er een SE Ripper met toebehoren te koop aangeboden. Het stoplicht op de website geeft niet de toegankelijkheid van de baan weer, maar het doorgaan van de trainingsavonden. Meer informatie is verkrijgbaar bij de club.

Wil je weten wat FCV de Lochsprinters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FCV de Lochsprinters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FCV de Lochsprinters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FCV de Lochsprinters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar FCV de Lochsprinters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FCV de Lochsprinters

Bezoekers bekeken ook