Lochsprinters Fietscross Club

Lochsprinters Fietscross Club is een Sportcomplex gelegen aan Beethovenlaan 87 in Nijverdal.

Meer informatie over Lochsprinters Fietscross Club in Nijverdal

FCV de Lochsprinters is een fietscrossclub uit Nijverdal die opgericht is in 1983. De club heeft een fietscrossbaan in de wijk Groot Lochter. De baan is niet langer openbaar toegankelijk, maar de trainingsavonden gaan nog steeds door. Het bestuur verandert regelmatig om de baan interessant te houden. Op de website van de club is informatie te vinden over wedstrijdverslagen, tussenstanden, foto's en video's van de fietscrosswedstrijden. FCV de Lochsprinters wordt gesteund door verschillende bedrijven. Er wordt ook een fiets te koop aangeboden, namelijk de SE Ripper met toebehoren.

Wil je weten wat Lochsprinters Fietscross Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lochsprinters Fietscross Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lochsprinters Fietscross Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lochsprinters Fietscross Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Lochsprinters Fietscross Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lochsprinters Fietscross Club

Bezoekers bekeken ook