Korfbalvereniging NKC '51

Korfbalvereniging NKC '51 is een Sportcomplex gelegen aan Sportlaan 1 in Nijverdal.

Meer informatie over Korfbalvereniging NKC '51 in Nijverdal

De trainingstijden voor de zaalcompetitie zijn bekend. De trainingen zullen plaatsvinden in het Ravijn en de Kruidenwijk vanaf dinsdag 24 oktober. Op 28 oktober vindt het zaaltoernooi plaats waar de C1, A1 en het 3e team zullen spelen tegen verschillende tegenstanders. Het kaartseizoen is ook van start gegaan, met de traditionele kaartcompetitie die begint op dinsdag 17 oktober. Het eerste KNKV Magazine voor het seizoen 2023-2024 is gepubliceerd, met leuke trainingsthema's die ook bruikbaar zijn voor NKC'51 trainingen. Op zaterdag 4 november organiseert NKC'51 een spelochtend voor kinderen van 3 jaar tot en met groep 4.

Wil je weten wat Korfbalvereniging NKC '51 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Korfbalvereniging NKC '51 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Korfbalvereniging NKC '51? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Korfbalvereniging NKC '51 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Korfbalvereniging NKC '51 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Korfbalvereniging NKC ’51

Bezoekers bekeken ook