Sporthal en Kulturhus Kruidenwijk

Sporthal en Kulturhus Kruidenwijk is een Sportcomplex gelegen aan Kuperserf 41 in Nijverdal.

Meer informatie over Sporthal en Kulturhus Kruidenwijk in Nijverdal

Op de website van de leukste wijkvereniging, Wijkvereniging De Kruidenwijk, kun je informatie vinden over verschillende activiteiten. Er staat onder andere aangekondigd dat er op 31 oktober 2023 een Halloween vossenjacht zal plaatsvinden. Daarnaast wordt er ook vermeld dat het Kulturhus Kruidenwijk een multifunctioneel gebouw is waar verschillende organisaties, verenigingen en andere partijen samenkomen. De wijkvereniging zelf is opgericht in 1984, toen de wijk nog in aanbouw was. Tegenwoordig is de Kruidenwijk met ruim 6800 inwoners de grootste wijk in de gemeente Hellendoorn. Het doel van de wijkvereniging is om de saamhorigheid in de Kruidenwijk te behouden.

Wil je weten wat Sporthal en Kulturhus Kruidenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporthal en Kulturhus Kruidenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporthal en Kulturhus Kruidenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal en Kulturhus Kruidenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Sporthal en Kulturhus Kruidenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporthal en Kulturhus Kruidenwijk

Bezoekers bekeken ook