Mengers Coiffures

Mengers Coiffures is een Kapper gelegen aan Keizerserf 32 in Nijverdal.

Meer informatie over Mengers Coiffures in Nijverdal

Mengers Coiffures is een bekende kapsalon in Nijverdal die al sinds 1965 bestaat. Opgericht door Frederik Mengers, staat de salon bekend om luxe en kwaliteit. In 2000 nam Fred Mengers de salon over, en hij wordt gezien als een van de meest succesvolle en creatieve herenkappers van Nederland. Hij heeft verschillende nationale en internationale awards gewonnen en is ook trainer geweest van het jeugdequipe wereldkampioen in Las Vegas. Zijn vrouw en eigenaresse, Tamara Mengers, heeft ook verschillende prijzen gewonnen en heeft veel podiumwerk en fotoshoots gedaan. Mengers Coiffures is gespecialiseerd in zowel mannen als vrouwen, en elk personeelslid heeft zijn eigen stijl en kwaliteiten. De salon staat bekend om hun oog voor detail en hun focus op het totaalplaatje. Ze willen ervoor zorgen dat elke klant met zelfvertrouwen de deur uitloopt.

Wil je weten wat Mengers Coiffures verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mengers Coiffures of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mengers Coiffures? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mengers Coiffures het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijverdal. Opzoek naar Mengers Coiffures reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mengers Coiffures

Bezoekers bekeken ook